פילה לברק אדיר בתנור
20 דק׳ הכנה
- 2 מנות
- סוג בשר: פילה לברק
אופן ההכנה
את המנה הזו קל מאוד להכין והיא מאוד טעימה, בואו נתחיל.
מרכיבים
- 2 דגי לברק מפולטים (4 פילטים)
- שום קטוש
- עגבניות שרי
- גמבה אדומה וצהובה
- קישוא
- אורז
- לימון
- שמן זית
- מלח
- פלפל
הכנה
- מניחים נייר פרגמנט בתבנית אפיה חד פעמית ומסדרים עליו את הפילטים שצד העור למטה
- מכינים בצד מירנדה המורכבת מלימון סחוט, מעט שמן זית, מלח ופלפל (מעט פלפל) ומערבבים טוב
- שופכים בכפית את המירנדה על הפילטים ונותנים להם כ- 5 דקות במצב הזה
- מסדרים בתבנית אפיה נוספת את העגבניות שרי, גמבות חתוכות וקישור ומפזרים מלח ופלפל
- מכניסים את שתי התבניות (אחת ליד השניה) לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 15-20 דקות – חשוב לא לייבש
- במקביל מכינים אורז, רצוי להוסיף לזה תיבול מעניין (לפרג יש כל מיני סוגים של אורז – ממליצים אורז ומג'דרה שלהם הוא מעולה)
הגשה:
שמים אורז בצלחת, מניחים את הפילה על האורז וגם קצת אנטי פסטי.
בתאבון!